Det finns många bonusar att hämta med rätt kreditkort

Det finns många bonusar att hämta med rätt kreditkort

juni 20, 2019 Av av LekfullDesign

Designers spenderar väldigt mycket pengar på allt det nya och det senaste vilket kan vara väldigt slitsamt på ens bankkonto om det inte är så att man är förberedd på kostnaderna och har ett arbete som kan finansiera hobbyn.

Det finns dock olika knep som många väljer att använda sig utav för att smidigast finansiera hobbyn och således skära ned på eventuella kostnader, men samtidigt kunna köpa de produkter man är intresserad av, utan att behöva tänka till allt för länge eller avstå och bli utanför när det kommer till en ny trend eller fluga som nyligen dykt upp på den svenska marknaden.

Vad är några av dessa knep och tips?

Handlar du ofta? Skaffa dig ett kreditkort med förmåner!

Kreditkort finns i många olika former och varianter. Det finns nästan ingen anledning till att inte använda sig utav ett för att genomföra sin shopping och handel med. Idag kan man hitta bonuskort och kreditkort med en massa förmåner så som poäng man tjänar in och kan spendera i andra butiker och varuhus. En klassiker inom detta är ICA:s kreditkort som samlar poäng åt en när man handlar på ICA. Poängen samlas snabbt upp och snart kan man använda dessa poäng för att betala av många hundralappar på ens dagliga shopping. En annan klassiker är bensinkorten där man väldigt enkelt kan hitta det bästa bensinkortet 2019 och därefter använda sig utav detta kort för att tanka och samtidigt samla på sig poäng. Snart kan man, med sin nästa visit till bensinstationen, använda sig utav detta kreditkort och således spara oerhört mycket pengar nästa gång man tankar bilen. Det finns ingen anledning till att avstå från sådana erbjudanden! Man tankar ändå bilen—varför inte använda sig utav poäng när man ändå gör det?

Inom mode och design finns det även här kreditkort man kan använda sig utav. En klassiker är Re:members kreditkort som fungerar nästan överallt. Ett annat kort man kan överväga att skaffa sig är BROTHERS kort som man kan använda sig utav när man handlar hos BROTHERS. Handlar du ofta hos dem? Använd dig utav kortet och samla på dig poäng! Använd därefter dessa poäng på kedjans alla butiker och spara således oerhört mycket pengar.

Korten brukar oftast vara gratis och medför ingen förlust alls, utan man tjänar bara på att använda sig utav kortet.

Avvakta temporära flugor som dyker upp

En annan idé är att avvakta och iaktag marknaden när en ny fluga dyker upp.

Ge dig inte direkt i flugan och köp inte direkt det dyraste objektet inom flugan. Avvakta och se om flugan verkligen slår igenom. Gör den det så kan du vara på framkanten genom att snabbt köpa dig in i flugan och marknadsföra den. Märker du att all energi bakom flugan är temporär och inte riktigt verklig så är det bara att avvakta och se flugan snabbt försvinna—vilket sparar dig stora pengar och frigör dig för att investera i andra flugor.

Oavsett vilket knep du väljer att använda dig utav så finns det ingen förlust i att känna igen knepen och använda sig utav tricksen nästa gång en fluga eller en trend dyker upp.

Spendera inte onödigt mycket pengar utan var försiktig och se till att effektivisera din hobby så mycket som du bara har möjlighet att göra.