Spara pengar för att kunna shoppa i vår

Spara pengar för att kunna shoppa i vår

mars 8, 2019 Av av LekfullDesign

Att hänga med de senaste trenderna kan bli mycket kostsamt mycket snabbt. Det är inte alla trender som verkligen blir permanenta i samhället och många kommer bli snabbt som de går. Att hänga med exakt varje trend kan som sagt bli väldigt kostsamt mycket snabbt. Man ska vara försiktig med vilka trender man ger in till helhjärtat. Det är just det som skiljer de som har en öga för trend och de som helt enkelt följer det som blivit populärt.

Vad gör en trend trendigt

JL tröja

En klass som parodierade faktum att alla bar på denna tröja.

Som ett exempel kan man ta Johan Lindebergs tröja som var landets största sensation runt mitten av 2000-talet. Tröjan var också kostsam vilket fick folk att spara pengar för att köpa tröjan i julklapp. Man letade efter möjligheten att spara pengar med den bästa sparräntan för att spara pengar året ut för att till slut köpa tröjan till sin näraste och käraste.

I varje skola gick många barn bärandes på denna tröja som då nästan var en sorts signal. Idag är det inte många längre som bär på denna typ av tröja — dock just då var den väldigt populär.

Vad gör ett plagg, eller en trend trendig? Det är inte så att tröjan var något unikt eller att det fanns något med tröjan som andra tröjor inte hade. Det var endast märket, och “JL”, som fick folk att köpa tröjan. Anledningen till att just detta plagg blev en trend var för att alla andra bar på en. Man ville då också själv ha en sådan tröja.

När ett plagg blir trendigt så gäller det för tillverkaren att erbjuda många olika sorters varianter på plagget. JL-tröjan kom i många olika färger, nyanser och det fick folk som ville hänga med trenden, men ändå sticka ut, att ha olika alternativ till tröjan. Man kunde således vara den unika snöflingan man är, dock ändå vara som alla andra. Detta var en anledning till att tröjan blev så populär som den blev.

Konsten att få plånboken och de senaste trenderna att gå ihop

Undvik fällan med att behöva leta och hitta bästa sparkontot 2019. I år ska du inte behöva spara pengar för att köpa julens senaste trend i julklapp till barnen. I år ska du istället planera! Följ inte med i varje trend och spendera inte allt som finns i plånboken för att haka på varje trend som dyker upp. Trender kommer och går som sagt lika snabbt. De trender som dyker upp och håller året ut är de trender du bör fokusera på och således köpa i julklapp till barnen.

2017 kom spelet “Fortnite” ut. 2017 kom dock många spel ut. Som trendsökare så gjorde man rätt i att vänta några månader och således höra om hur populärt spelet blivit runt sommaren 2018. Då hade det varit bra läge att köpa spelet i julklapp till barnen följande jul. “Ni får en spelkonsol samt spelet Fortnite i julklapp.” På så vis köper du självaste konsolen som är tidslös i julklapp och så även den senaste trenden som ett bonus. Tappar Fortnite i popularitet tills jul så köper du ändå en konsol i julklapp och kan således bjuda på det senaste spelet som en bonus. Julklappen blir på så sätt inget misslyckande och istället en hit oavsett landets senaste trend.